Van offerte tot oplevering

Wanneer u door deze website of ‘mond tot mond’ reclame enthousiast bent geraakt over Buijs Gipsblokwanden, dan begeleiden zij u graag van offerte tot een perfect eindresultaat. Dit doen zij door middel van een doordacht en helder stappenplan, waarin uw wensen steeds centraal staan.

Stap 1: Het eerste contact 
Stap 2: Afspraak ter plaatse
Stap 3: Offerte 
Stap 4: Toelichting op de offerte 
Stap 5: Orderbevestiging en planning
Stap 6: Aan de slag 
Stap 7: Oplevering 

Stap 1: Het eerste contact
Buijs Gipsblokwanden biedt diverse manieren om contact op te nemen. U kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Stap 2: Afspraak ter plaatse
Wanneer de afspraak is gemaakt, komt de heer Buijs persoonlijk bij u langs om de te verrichten werkzaamheden te inventariseren en u persoonlijk te ontmoeten.

Stap 3: Offerte
Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u op korte termijn een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor kleine lettertjes. De offerte wordt bij de grotere projecten voorzien van een onafhankelijk advies van de blokkenleverancier als extra garantie voor een perfect resultaat.

Stap 4: Toelichting op de offerte
Wanneer de opdrachtgever dit prettig vindt of als het gaat om een grote of gecompliceerde opdracht, licht Buijs Gipsblokwanden de offerte graag nog eens toe. Dit kan telefonisch, maar desgewenst ook op de betreffende locatie. Op deze manier kunnen misverstanden makkelijk worden voorkomen.

Stap 5: Orderbevestiging en planning
Wanneer de offerte akkoord en bevestigd is, kan Buijs Gipsblokwanden een planning afgeven. U weet dan precies wanneer en wie er bij u aan de slag gaan en op welke termijn de werkzaamheden worden afgerond.

Stap 6: Aan de slag
Na het noodzakelijke ‘papierwerk’ gaan de ervaren en VCA-gecertificeerde vaklieden van Buijs Gipsblokwanden met veel enthousiasme voor u aan de slag. Evenals het werk, is ook hun karakter netjes en opgeruimd. Regelmatig zal een tussentijdse controle worden uitgevoerd.

Stap 7: Oplevering
Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht, zal Martin Buijs persoonlijk een grondige eindcontrole uitvoeren. Indien nodig worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Mocht er naderhand toch nog iets zijn, dan kunt u rekenen op een uitstekende nazorg.